Децентралізована Адміністрація Македонії і Фракії (D.A.M.T)

Децентралізована Адміністрація Македонії і Фракії (D.A.M.T) – це громадська організація, відповідальна за регіони Македонії і Фракії. DAMT, за посередництва грецьких та регіональних програм ЄС відповідає за програми, фінансові завдання та інші дії, які розвивають інфраструктуру в ключових секторах розвитку в кожній області і підтримує розвиток внутрішніх територій, а також експлуатацію та охорону навколишнього середовища в регіонах Македонії і Фракії.
Головне управління лісів і сільських справ, через свої департаменти, активно діє в межах своєї юрисдикції, а саме:
• У сфері захисту і розвитку лісів та лісових масивів регіону
• Експлуатація і використання лісів і лісових масивів регіону
• У сільській місцевості – у усіх межах своєї юрисдикції, і особливо у питаннях, що стосуються аквакультури і колонізації.
Поставлені завдання виконуються через підрозділи організаційної структури, яка, відповідно до Указу Президента Греції (P.D.) 142/2010, складається з Управління з координації та нагляду за лісами, 12 лісових управлінь, 26 департаментів лісового господарства, 2 управління лісовідновлення і двох дирекцій у справах сільської місцевості.
Області юрисдикції організації охоплює 32.968 км2, 42% цієї території зайнято лісами. Загальний науково – технічний персонал перевищує 1200 осіб.

www.damt.gov.gr